Меморандум о сарадњи између АОФИ и Привредне коморе Србије

Меморандум о сарадњи између АОФИ и Привредне коморе Србије

Агенција за осигурање и финансирање извоза Републике Србије а.д. Ужице (АОФИ) и Привредна комора Србије, потписале су Меморандум о сарадњи у циљу јачања економског развоја Републике Србије, кроз унапређење међусобне сарадње.

Меморандум о сарадњи потписали су генерални директор АОФИ, госпођа Ана Малешевић и председник Привредне коморе Србије, господин Жељко Сертић.

Циљ потписаног Меморандума о сарадњи јесте размена информација, заједнички пројекти усмерени на  развој привреде Републике Србије, као и континуирано подстицање међусобне подршке . Такође, он предвиђа могућност закључивања посебних уговора којима ће се детаљно утврдити међусобне активности.

Према речима генералног директора АОФИ, Ане Малешевић, партнерство и размена информација између АОФИ и Привредне коморе Србије од изузетне је важности за извознике зато што настоји да им омогући лакши продор и освајање иностраних тржишта.

Related posts

У Влади Републике Србије

Министарка привреде у Влади Републике Србије Адријана Месаровић разговарала је 13. Маја 2024. са Дејаном Вукотићем, директором Агенције за осигурање и финансирање извоза Републике Србије (АОФИ). Саговорници су разговарали о

Прочитај још