Други Међународни САЈАМ ПРИВРЕДЕ у Зрењанину (2018.)

Други Међународни САЈАМ ПРИВРЕДЕ у Зрењанину (2018.)

АОФИ је на другом Међународном сајму Привреде Зрбизнет 2018. у Хали “Медисон” у Зрењанину учествовао као део велике и јединствене привредне манифестације под слоганом “покрени се”.

Подршка предузетницима и привредницима са територије Србије али и региона је непходна исто као и комуникација и зближавање између привредних субјеката. Овом приликом поспешили су се нови пословни контакти и сарадња, а то говори да је овогодишња манифестација у својој мисији и успела.

На свом штанду, АОФИ је дочекао многобројне госте и пријатеље. Сви заинтересовани за Агенцију која се бави осигурањем и финансирањем извоза, добили су потребне информације и подршку у пословању.

Велики број учесника и посетилаца показао је да је овакав скуп од великог значаја за Србију, привреду и економски развој. Наша Агенција сваким даном и сваким оваквим пословним дружењем постаје боља и кориснија јер бити део привредног и економског развоја јесте и увек ће бити наш основни циљ и идеја пословања.

Related posts

У Влади Републике Србије

Министарка привреде у Влади Републике Србије Адријана Месаровић разговарала је 13. Маја 2024. са Дејаном Вукотићем, директором Агенције за осигурање и финансирање извоза Републике Србије (АОФИ). Саговорници су разговарали о

Прочитај још