АОФИ на Међународном сајму предузетништва

АОФИ на Међународном сајму предузетништва

Посетите штанд АОФИ-а од 27-29. новембра у хали I, Београдског сајма и сазнајте све о нашим услугама.

 

Национална агенција за регионални развој (НАРР) ове као и претходних година организује Међународни сајам предузетништва као прилику да се на једном месту окупе предузетници, удружења, домаће и међународне институције које нуде услуге и реализују програме подршке, локалне самоуправе, регионалне агенције. Ми такође наступамо на сајму као излагачи и свим заинтересованим привредницима стојимо на располагању од среде до петка, сваки дан од 10 часова.  Искористите сјајну прилику и од наших стручњака  сазнајте из прве руке све најважније информације о производима које вам можемо пружити. На штанду АОФИ-а добићете одговоре на сва питања и сазнаћете још више о факторингу, осигурању, гаранцијама и краткорочним кредитима.

 

Не оклевајте, посетите нас  и сазнајте како на најбољи начин да осигурате свој извоз и да своје пословање учините још успешнијим.

Related posts

У Влади Републике Србије

Министарка привреде у Влади Републике Србије Адријана Месаровић разговарала је 13. Маја 2024. са Дејаном Вукотићем, директором Агенције за осигурање и финансирање извоза Републике Србије (АОФИ). Саговорници су разговарали о

Прочитај још