Специјалистички скуп Бернске уније 2022 на тему малих и средњих предузећа

Специјалистички скуп Бернске уније 2022 на тему малих и средњих предузећа

АОФИ је била домаћин још једног скупа Бернске уније под називом: SME Specialist Meeting у периоду 27 -29. септембар 2022. године. Догађај је одржан у хотелу Hyatt Regency у Београду.

Дана 28. септембра  господин Дејан Вукотић, генерални директор АОФИ, је отворио радни део скупа који се одвијао наредна два дана у присуству преко 90 учесника које су чинили представници чланица Бернске уније из више од 30 земаља из читавог света.

Учесници су имали прилику да размене искуства и разговарају о темама предвиђеним агендом Бернске уније.

Скуп је завршен 29. септембра тросатним обиласком и представљањем Београда с двеју београдских река.

Related posts

КОНФЕРЕНЦИЈА ИФЦ ЦСЕЕ ИФИ ПРОМОЦИЈА ПОСЛОВНИХ ИНВЕСТИЦИЈА И БИЗНИС МОГУЋНОСТИ

Конференција у Београду одржана 14. Септембра 2022. године, у хотелу Хилтон: “ КОНФЕРЕНЦИЈА ИФЦ ЦСЕЕ ИФИ ПРОМОЦИЈА ПОСЛОВНИХ ИНВЕСТИЦИЈА И БИЗНИС МОГУЋНОСТИ“. АОФИ у сарадњи са ИФЦ, ЕБРД, ЦЕБ Чешка,

Прочитај још

Потписан Уговoр са ЕГФИ

У августу месецу у просторијама АОФИ потписан је Уговор са иранском Агенцијом за кредитирање ЕГФИ уз присуство представника Амбасаде Исламске Републике Иран. Одржан је састaнак где су сви присутни истакли

Прочитај још

РПК Седница Парламента привредника Златиборског управног округа

РПК Ужице – Дана 02.03.2022. одржана је Седница Парламента привредника Златиборског округа са темом: ПРИВРЕДНА КРИЗА ЗБОГ РАТА У УКРАЈИНИ И ПОДРШКА ПРИВРЕДНИЦИМА ЧИЈЕ ЈЕ ПОСЛОВАЊЕ НАЈВИШЕ УГРОЖЕНО АКТУЕЛНИМ ДЕШАВАЊИМА.

Прочитај још