КОНФЕРЕНЦИЈА ИФЦ ЦСЕЕ ИФИ ПРОМОЦИЈА ПОСЛОВНИХ ИНВЕСТИЦИЈА И БИЗНИС МОГУЋНОСТИ

КОНФЕРЕНЦИЈА ИФЦ ЦСЕЕ ИФИ ПРОМОЦИЈА ПОСЛОВНИХ ИНВЕСТИЦИЈА И БИЗНИС МОГУЋНОСТИ

Конференција у Београду одржана 14. Септембра 2022. године, у хотелу Хилтон:

“ КОНФЕРЕНЦИЈА ИФЦ ЦСЕЕ ИФИ ПРОМОЦИЈА ПОСЛОВНИХ ИНВЕСТИЦИЈА И БИЗНИС МОГУЋНОСТИ“. АОФИ у сарадњи са ИФЦ, ЕБРД, ЦЕБ Чешка, ЕXИМ ХУ Мађарска и ЕXИМБАНКА Словачка. Велики број компанија из све четири земље је учествовао на конференцији. Скуп осим институционалног значаја, јачање сарадње између сродних институција има изузетан значај за привреду наше земље отварајући могућност за повећање трговинске размене.

Конференцију су отворили Дејан Вукотић, генерални директор АОФИ и Огњен Поповић, помоћник министра Финансија.  Многобројни учесници су имали своје презентације, панеле и отворене дискусије, а читава атмосфера одисала је радном дисциплином али и лепим дружењем, разменама контаката као и новим идејама и могућностима значајних за свеобухватну сарадњу.

Related posts

Потписан Уговoр са ЕГФИ

У августу месецу у просторијама АОФИ потписан је Уговор са иранском Агенцијом за кредитирање ЕГФИ уз присуство представника Амбасаде Исламске Републике Иран. Одржан је састaнак где су сви присутни истакли

Прочитај још

РПК Седница Парламента привредника Златиборског управног округа

РПК Ужице – Дана 02.03.2022. одржана је Седница Парламента привредника Златиборског округа са темом: ПРИВРЕДНА КРИЗА ЗБОГ РАТА У УКРАЈИНИ И ПОДРШКА ПРИВРЕДНИЦИМА ЧИЈЕ ЈЕ ПОСЛОВАЊЕ НАЈВИШЕ УГРОЖЕНО АКТУЕЛНИМ ДЕШАВАЊИМА.

Прочитај још