Autorska prava

Uslovi i pravila korišcenja sajta

Web sajt www.aofi.rs je onlajn informacioni i komunikacioni servis koji je AOFI a.d.  realizovao u svrhu prisustva na Internetu. Korišćenjem ovog sajta ili preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila korišćenja koji su naznačeni u ovom obaveštenju. Ukoliko ne prihvatate bilo koji od uslova i pravila korišćenja, nemojte koristiti ovaj sajt i ne preuzimajte materijale i dokumentaciju sa njega.

Ograniceno korišcenje

Sadržaji AOFI Web sajta u potpunom su vlasništvu AOFI. Delovi ili ceo Web sajt ne mogu biti kopirani, reprodukovani, preneti, publikovani ili distribuirani bez prethodnog pismenog odobrenja AOFI, izuzev u slučaju preuzimanja informacija i materijala i pohranjivanja na disk računara pojedinačnog korisnika radi lične upotrebe.

Svi logotipi prezentovani na ovom Web sajtu zaštićena su imena i ne mogu biti korišćeni na drugim Web sajtovima bez pismenog odobrenja AOFI. Bilo koje od imena uključujući ime AOFI ne može biti inkorporano u Internet adresu bez prethodnog pismenog odobrenja AOFI.

Odricanje od prava

Svi sadržaji i informacije na sajtu www.aofi.rs predstavljeni su javnosti na uvid u najboljoj nameri, i AOFI veruje da su tačni. Međutim, stranka koja želi da stupi u poslovan odnos sa AOFI ili koristi neku od AOFI usluga, ne treba da se osloni na informacije na Web sajtu već da uputi direktan upit odgovarajućoj instanci u AOFI. AOFI ne pruža bilo kakve garancije putem ovog Web sajta u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovoran na direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog Web sajta.

Informacije na ovom Web sajtu mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

Autorska prava

Kompletan autorski sadržaj, koji uključuje grafičke, tekstualne, programske i ostale materijale, nalazi se pod zaštitom aktuelnog Zakona o autorskim i srodnim pravima. U slučaju da želite da objavite neki od tekstova sa sajta ili mailing lista www.aofi.rs, bez obzira o kojem se mediju radi (elektronski, štampani ili Internet medij), obavezno je obezbediti prethodno pismeno odobrenje AOFI. Pojedine informacije sa sajta www.aofi.rs moguće je prenositi uz obavezno vidno naznačavanje u adekvatnom obliku o tome da je “informacija preuzeta sa sajta www.aofi.rs“.

Linkovi

AOFI ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa strana Web sajta AOFI.

Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan Web sajt vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti, i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata. Sami linkovi ne znače istovremeno da AOFI na bilo koji način sponzoriše ili je povezan sa entitetima koji su odgovorni za ažuriranje pomenutih Web sajtova ili strana.

Nadležnost suda

Za sve sporove koji su nastali iz ovih uslova i pravila nadležan je sud u Beogradu, Republika Srbija.

AOFI zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

  informacije

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com